woensdag 20 juni 2012

Kampinfo 2012



Zaterdag 30 juni vertrekken we op zomerkamp naar Udenhout.

Ons adres is: Jitsers Hulst
Groenstraat 9
5071 EA Udenhout

Op vrijdag 29 juni is het bagage inleveren tussen 19 u en 19.30 u. op ’t Jagertje, bij bord nummer 3! Zet duidelijk de naam en het onderdeel op de bagage!!

Zaterdag 30 juni vertrekken we vanaf ‘t Jagertje.We vertrekken om 13 uur. Vanaf 12.30 uur zal er iemand van de leiding aanwezig zijn. Jitsers worden in blauwe scouting T-shirt of -trui verwacht, thuis lunchen!! De Jitsers die er al om 12.30 u zijn i.v.m. taxi, kunnen evt. een zelf meegebracht lunchpakketje op ’t Jagertje opeten, tussen 12.30 en 13 u.

Op zaterdag 7 juli worden de Jitsers tussen 11.45 uur en 12.15 uur terug verwacht op ’t Jagertje. De Jitsers en hun bagage kunnen tussen 11.45 en 12.30 uur worden opgehaald op ’t Jagertje.

Tijdens het kamp ontvangen we géén bezoek, maar met een kaartje zijn de Jitsers heel blij. De Jitsers mogen ook zelf kaartjes versturen, vandaar dat we vragen adressen mee te geven aan de Jitsers. Men krijgt twee kaarten van Scouting, de rest zal van het zakgeld bekostigd worden.

Zijn er tijdens de week bijzonderheden, dan kunt u via Wilco Dobbelaar contact met ons opnemen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-50230624.

Zonder ingeleverd registratieformulier kan een Jitser niet mee op kamp. De kledinglijst is een tweede belangrijke lijst,omdat voorgaande jaren steeds is gebleken dat een aantal Jitsers zeer weinig spullen bij zich hadden.

Een aantal Jitsers heeft een kortingskaart voor gehandicapten, waarbij begeleiding gratis kan reizen. Omdat we wel eens met openbaar vervoer reizen, vragen we u dan ook om deze kaart mee te geven, zodat de kosten laag kunnen blijven.

Tijdens kamp gaan we naar safaripark de Beekse Bergen. Hiervoor hebben we een bijdrage gekregen van de Burgemeester van Hulst.

Gelieve op vrijdag bij het inleveren van de bagage de ontvangen envelop mét inhoud in te leveren bij de Jitserleiding:

n medicatie

n paspoort of identiteitskaart

n kortingskaart gehandicapten

n (kopie) bewijs ziektekostenverzekering (indien nog niet ingeleverd)

n eventuele adressen voor het versturen van kaarten

n zakgeld

Met vriendelijke groeten,

De Jitserleiding:

Wilco Dobbelaar
Brenda de Hamer
Emmelou van Heese
Sebas den Dikken
Huibert den Dikken














Kampgebouw Udenhout


KLEDINGLIJST

Voorgaande jaren is meerdere keren voor gekomen dat niet iedere Jitser voldoende spullen bij zich had of spullen vergeten waren. Daarom hebben we besloten om zodra dit voorvalt de ontbrekende spullen aan te schaffen op kosten van de betreffende persoon. U begrijpt dat dit voor ons extra werk oplevert en voor u geen prettige maatregel.We gaan er dan ook vanuit dat onderstaande spullen en aantallen aanwezig zijn tijdens het kamp.

· Toilettas verplicht : tandenborstel, tandpasta, kam/borstel, shampoo, zeep of douchegel, deodorant, zonnebrandcrème, scheerapparaat, maandverband, anti-muggenspray

· 5 handdoeken

· 10 washandjes

· 10 onderbroeken

· 1 pyjama

· 4 hemden

· 7 T-shirts

· 3 korte broeken

· 2 lange broeken

· 2 a 3 truien

· 10 paar sokken

· 2 paar schoenen,waarvan 1 paar dicht moet zijn

· badslippers (verplicht)

· jas en/of regenjas

· zwemkleding en badlaken

· pet of hoed

· 5 zakdoeken

· zaklamp inclusief batterijen

· eventueel zonnebril, fototoestel, spelletjes, boeken en maximaal 3 cd’s

· 2 theedoeken

· Slaapzak (gewassen)

· luchtbed (thuis zelf controleren of deze niet lek is, geen goedkope brol.)

· hoofdkussen

· ongeveer €15,00 zakgeld (het is niet zeker dat we gaan winkelen)

· Klapstoel/Inklapbare tuinstoel/campingstoel (voor degenen die dat willen).

De Jitsers mogen géén GSM meenemen op kamp.

Op vrijdagavond 29 juni is er tijdens het bagage inleveren de gelegenheid om een scouting T-shirt of Trui te kopen. T-shirt kost € 13,50 en een trui € 24,50. Met gepast geld betalen!

Alle spullen dienen goed gemerkt te zijn, zodat duidelijk te zien is welke spullen van wie zijn. Ook washandjes en handdoeken. ALLES VOORZIEN VAN NAAM AUB. Als het niet gemerkt is, kunnen we niet garanderen dat het bij de juiste persoon terugkomt.
Bij vertrek scoutingtrui en/of T-shirt aan !!!!!!

Geen opmerkingen: